top of page

We komen binnen in de inkomhal met kapstok en trap naar de verdieping. Van hieruit hebben we toegang tot de ruime woonkamer met salon voor 15 personen, Tv toestel, digitale tv, DVD speler en gratis wifi.

 

Hiernaast bevindt zich de eetplaats met open keuken. De keuken is volledig ingericht met een grote koelkast, diepvriezer, inductievuur, dampkap, afwasmachine, oven, microgolf, senseo, koffiezet, broodrooster en al het nodige keukengerei.

Verder is er vanop de gang toegang tot een toilet met wastafel en tot de eerste badkamer. Deze is ingericht met een hoekbad met douchemogelijkheid en een wastafel.

 

Ook bevinden er zich nog 2 slaapkamers:

Slaapkamer 1 is ingericht met een 2-persoons boxspring van 1m80 en een kledingkast.

Slaapkamer 2 is ingericht met een 2 persoons boxspring van 1m80, een 1-persoons boxspring van 90cm en een kledingkast.

 

Op de verdieping vinden we verder nog 2 ruime slaapkamers:

Slaapkamer 3 is ingericht met een 2-persoons boxspring van 1m80, een 1-persoons boxspring van 90cm, inbouwkasten en een mezzanine met een 2-persoons boxspring van 1m80. Vanuit deze slaapkamer hebben we toegang tot badkamer 2. Deze is uitgerust met een ruime douche, een wastafel en een toilet.

Slaapkamer 4 is eveneens ingericht met een 2-persoons boxspring van 1m80, een 1-persoons boxspring van 90cm, inbouwkasten en een mezzanine met een 2-persoons boxspring van 1m80. Vanhieruit hebben we toegang tot badkamer 3. Deze is uitgerust met een bad met douchemogelijkheid, een wastafel en een toilet.

 

Beneden hebben we nog de garage met  een extra frigo, wasmachine,droogkast, droogrek, strijkplank, strijkijzer en stofzuiger en plaats om de fietsen te stallen.

 

Voor de kinderen zijn er spelletjes, boeken en films aanwezig, er zijn eveneens kinderstoelen en kinderbedjes beschikbaar op aanvraag.

 

Achter en langs de woning bevindt zich het grote terras met tuinmeubels, parasol, barbecue, jacuzzi en een prachtig uitzicht over de achtergelegen perenplantage. 

bottom of page